Evenimente gratuite pentru părinţi | 18-28 Mai 2017

Am strâns o serie de evenimente gratuite pentru părinţi. Unele  potrivite doar pentru părinţi, altele pentru toată familia (adică târguri, festivaluri & co).De obicei, fac aceste liste în ordine cronologică. Aşa e cel mai uşor de urmărit. De data asta, o să mă abat de la regulă şi voi începe cu proiectul meu de suflet –  a treia întâlnire a clubului de carte pentru părinţi:

Clubul Părinţilor Pre(a)ocupaţi de Lectură | 25 Mai 2017, 10:30 | Biblioteca Emil Gârleanu

La a treia întâlnire a clubului de carte, ne mutăm din Afghanistanul anilor ’80 în America anilor ’60 cu ajutorul lui John Steinbeck şi a lui carte „Iarna vrajbei noastre”. Aţi observat ce putere au cărţile să ne plimbe din ţară în ţară şi din vremuri în vremuri? Clubul se adresează în special părinţilor care stau acasă cu copii mici şi care pot să vină la întâlnire în timpul zilei. Prezenţa copiilor este binevenită. Intrarea este liberă.

Mai multe detalii AICI.

PENTRU TINE, PĂRINTELE – EDUCAŢIE ŞI DEZVOLTARE PERSONALĂ

Etichetarea și bullying-ul în școli | 18 Mai 2017, 18:30 | Rezidența Scena9

Pe durata a două ore, publicul va putea asista la o discuţie care radiografiază fenomenul bullying în special în mediul şcolar. Invitaţii se vor angaja într-un dialog cu publicul, cu scopul de a reflecta împreună la soluţii pentru diminuarea acestui fenomen.

Mai multe detalii AICI.

Alfabetul Imaginii de Sine -Asertivitatea- Putere şi Compasiune | 23 Mai 2017, 18:00 | Biblioteca Ion Creangă

Alfabetul Imaginii de Sine este destinat să ofere instrumente utile tuturor celor care îşi doresc să îşi consolideze imaginea de sine şi să îşi dezvolte capacitatea de a îşi identifica şi folosi cât mai bine resursele interioare în viaţă de zi cu zi.
Gazda ta, Andra Todirita, este coach şi cercetător, iar abordarea ei asupra dezvoltării tale în cea mai bună variantă a ta, este una integrativă, complexă şi extraordinar de practică.

Mai multe detalii AICI.

Cum protejăm pielea sensibilă a copiilor noștri? | 25 Mai 2017, 18:30 | Hotel Capitol

Cum îi protejăm de soare? Este necesar să o facem? Dar de alte agresiuni? Expunem bebelușii la soare? Cu crema sau fără? Pentru cât timp? Ce facem cu insectele care acum ne „atacă” din toate părțile. Sunt doar câteva dintre întrebările la care dr. Mihaela Leventer va răspunde pe 25 mai începând cu ora 18:30 în cadrul atelierului ”Cum protejăm pielea sensibilă a copiilor noștri”.

Eveniment organizat de Totul despre Mame. Mai multe detalii AICI.

Seri de Feminitate | 29 Mai 2017, 18:00 | Biblioteca Ion Creangă

[…] Pentru luna mai, ne-am gândit să ne explorăm feminitatea prin creativitate, prin pictură, însă nu orice fel de pictură, ci una specială, ce îţi are începuturile în Orient : pictura pe apă sau tehnica Ebru. Ce vom face mai exact? Vom picta pe apă, iar desenul rezultat va fi transferat pe hârtie. Rezultatele sunt fascinante, indiferent de talentul vostru artistic. De fapt, noi nu credem că există oameni netalentaţi, ci doar oameni care nu au avut ocazia să îşi descopere veleităţile artistice. Invitata acestei ediții este ADELA DUMITRIU.

Mai multe detalii AICI.

PENTRU TOATA FAMILIA – TARGURI ŞI FESTIVALURI:

Food Revolution Day 2017 la Conac | 20 Mai 2017, 10:30 | Conacul Golescu Grant

Peste 300 de copii (6-12 ani) și părinți vor găti delicioasele rețete concepute de Jamie Oliver, împreună cu nutriționiști, bloggeri și vedete. Părinții activi se vor bucura de o oră de sport oferită de prietenii noștri de la Revvolution – Powered by Valentin Vasile.

Detalii AICI.

Târg de Moși – by Grădina cu Artiști | 20-21 Mai 2017 | Parcul Grădina Icoanei

La sfârșitul lunii mai ne revedem în Parcul Grădina Icoanei, la mult-așteptatul Târg de Moși, să ne bucurăm împreuna de mini-festivalul urban la firul ierbii, cu iz de bâlci și meșteșuguri.
Nu va lipsi nici de data asta expoziția cu vânzare de produse handmade, așa că, indiferent că sunteți în căutare de bijuterii, dulciuri, decorațiuni sau orice alte minuni, pentru voi sau pentru cei dragi, cu siguranță le veți găsi la noi.

Mai multe detalii AICI.

Picnic with Vinyl, Rum, Tapas & Wine | 20-21 Mai 2017 | Roaba de Cultură, Parc Herăstrău

It’s time to take your blankets once again and head for Roaba de Cultura, in Herastrau Park. This year we’ve planned 2 full days of great music, good wine, evening tree lights and some activities to go on the side.

What could be better than chillin’ in the park, getting social over a glass of wine, having a bite, enjoying some great live performances and discovering music showcased by master vinyl collectors & DJs?

Detalii AICI.

Festivalul Multiculturalității | 19 – 21 Mai 2017 | Parcul Titan

Festivalului Multiculturalității, organizat de Fundația Lumina , în parteneriat cu Primăria Sector 3, Casa Artelor Sector 3 și Fundația Tună, este un eveniment unic, care va da posibilitatea bucureștenilor să cunoască cultura și tradițiile altor popoare. Acest eveniment este parte a Festivalului Internațional de Limbă și Cultură (IFLC), o manifestare culturală internațională de amploare, ajunsă deja la cea de- a 13 a ediție. Festivalul se organizează anual în 20 de țări, România fiind una dintre gazdele alese pentru acest eveniment.

Detalii AICI.

Bounty Fair- targ şi ateliere in aer liber | 20-21 Mai 2017 | Casa Universitarilor Bucureşti

Toate creaţiile din târg sunt realizate de artişti români, lucrate manual cu atenţie la detaliu, materiale de calitate şi multă ingeniozitate, pentru ca rezultatul final să fie „WOW”. Bounty Fair aduce mereu bucurii şi copiilor, oferindu-le peste 10 ateliere creative, foarte amuzante şi totodată educaţionale. Fiecare ediţie are ateliere unicate (pe care nu le veţi mai întâlni la alte ediţii) şi câteva ateliere dintre cele mai apreciate, de care cei mici nu se satură niciodată. Atelierele sunt permanente pe durata ediţiei.

Detalii AICI.

Femei pe Mătăsari #7 – Festival Urban | 26-28 Mai 2017 | Strada Mătăsari

Hai sa arătăm din nou lumii frumusețea străzii Mătăsari. Asociația BENEVA își propune ca prin proiectele culturale, educaționale și sociale să dea un suflu nou societății și să aducă la un loc cât mai mulți oameni deschiși către artă și cultură. Doar împreună putem începe un manifest de schimbare al vieții urbane.

Detalii AICI.

Festivalul Zilele Africii 2017 | 25-28 Mai 2017 | Clubul KRAN

Zilele Africii este singurul festival din România dedicat exclusiv culturii africane, ce reunește sub acelaș acoperiș artiști africani si români. A doua ediție aduce o suită de workshopuri, ateliere, demonstrații si concerte dedicate muzicii, percuției și dansului tradițional african, dar și afro fitness, ateliere de acordat djembe, dj seturi, drumcircle si seri de jam session tematice.

Detalii AICI.

♥ Dacă vreţi să fiţi la curent cu ultimele noutăţi de pe blogul meu, vă invit să daţi Like paginii de Facebook sau să vă abonaţi la newsletter cu ajutorul butonului Follow. ♥

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s