Margo, nepoţica cumnatei mele, are nevoie de ajutorul tău!

Margo şi Ion

De fiecare dată când intru în casa familiei fratelui meu, îl văd pe Tudor. Mic, cu ochi mari, cu o cireaşă la ureche. Într-o fotografie pe care le-am dăruit-o cu drag pentru amintire. Tot acolo, pe aceeaşi comodă roşie, în acelaşi hol, mai este o fotografie. În acea fotografie sunt Margo şi Ion, alţi doi nepoţei de-ai cumnatei mele, fetiţă şi băiat, gemeni nedespărţiţi. Sunt mici şi ei în acea poză, dichisiţi de sărbătoare, serioşi şi haioşi, în acelaşi timp. Despre Margo vreau să vă vorbesc astăzi. Despre Margo, în special.

Margarita sau Margo, cum îi spunem noi, are 3 ani, este un copilaş blond, activ şi curajos, iar pe 25 Martie 2017 a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier. Tumoare mare, de aprox. 10x8x6 cm. A fost diagnosticată în Republica Moldova, are nevoie de o operaţie pe creier, plus proceduri de chimioterapie, iar medicii de acolo nu au curajul să se apuce de cazul ei. În aceste condiţii, Margo va fi transportată în Turcia la un spital de neurochirurgie pediatrică, unde va fi operată pe creier. Vor pleca fără întârziere, săptămâna care vine.

De ce vă spun aceste lucruri? Pentru că familia lui Margo are nevoie de ajutor. De ajutorul nostru, al tuturor. Cheltuielile cu operaţia vor atinge suma de 22.500 dolari (doar operaţia) şi eu vă scriu să vă rog să o ajutăm pe Margo şi să strângem aceşti bani împreună!

Găsiţi în linkul de mai jos mai multe detalii despre povestea lui Margo. Tot acolo este inclus şi actul care dovedeşte diagnosticul primit de Margo.

Later Edit: Ţelul propus pe site-ul caritate.md a fost atins! Din acest motiv, am şters din articol detaliile despre cum se poate dona prin acest site. Puteţi să donaţi în continuare pentru Margo – pentru recuperarea de după operaţie – folosind căile de mai jos.

Margo a ajuns ieri la spitalul din Turcia împreună cu părinţii săi. Urmează să fie pregătită pentru intervenţie, iar operaţia va avea loc în zilele următoare. Vă ţin la curent cu noutăţile! Vă mulţumesc din suflet pentru fiecare bănuţ, pe care l-aţi donat cu gandul la Margo!

Puteţi dona de oriunde din lume, inclusiv din Republica Moldova şi România:

https://www.gofundme.com/little-margarita-needs-our-help

Pentru donaţii din România:

Prin transfer bancar sau depunere la bancă:

RO68 RZBR 0000 0600 1539 1323 | RON | Bank Name: Raiffeisen Bank
Bank Swift Code: RZBRROBU | Nume Natalia Dabija

Pentru donaţii din Republica Moldova:

Prin SMS:

Expediază un SMS cu conținutul „margarita” la:

9002 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Prin telefon:

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Prin transfer bancar sau depunere la bancă:

MD83VI000000223371124987EUR |VICTORIA BANK S.A. | BIC: VICBMD2X884 | Nume Dabija Valentin
MD73VI022331210001134MDL |VICTORIA BANK S.A. | BIC: VICBMD2X884 | Nume Dabija Valentin

Nu pot să îmi imaginez prin ce trec părinţii ei şi nu găsesc cuvinte care să aline cât de cât durerea lor. Nici nu ştiu dacă există astfel de cuvinte. Vreau doar să cred şi să sper că într-o zi, nu peste foarte mult timp, voi reveni cu veşti bune pentru voi. Pentru voi, dar mai ales pentru ei.

Pe lângă donaţii, ne puteţi ajuta ca povestea lui Margo să ajungă la cât mai mulţi oameni. Aşa că vă rog mult să distribuiţi acest articol sau chiar să scrieţi un articol special pentru Margo, în caz că aveţi un blog.

Vă sunt foarte recunoscătoare pentru ajutor! ORICE donaţie contează!

♥ Dacă vreţi să fiţi la curent cu ultimele noutăţi de pe blogul meu, vă invit să daţi Like paginii de Facebook sau să vă abonaţi la newsletter cu ajutorul butonului Follow. ♥

Anunțuri

6 gânduri despre &8222;Margo, nepoţica cumnatei mele, are nevoie de ajutorul tău!&8221;

 1. Schmitza zice:

  A republicat asta pe http://www.revelatiideparinte.ro și a comentat:
  Am tendința de a fugi de astfel de povești. Mi se par copleșitoare. Donez și mă rog să fie bine! Nepoata mea trece de la 16 ani printr-o astfel de experiență. i-au spus că mai are câteva luni de viață. Au trecut 5 ani de atunci și 10 operații de îndepărtare a tumorii. Locuiește în Olanda, iar șansele ei deși mici, sunt mari în vest. Azi mi-a zis cumnata mea că se înscrie la școala de arte din orașul vecin. Atât de puternică se simte, deși ultima intervenție pe creier a avut-o înainte de Crăciun.

  • Natalia zice:

   Multumesc mult pentru repostare, Irina! Imi „dai” vesti bune si proaste in acelasi mesaj. Bune – ca nepotica ta e bine acum si are planuri faine si proaste – ca a avut 10 operatii de indepartare a tumorii. Zece.

   Operatia lui Margo este maine! Sper sa vin si eu cu vesti bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s