Evenimente muzicale | Idei pentru weekend

În ultima vreme tot „pândesc” evenimentele muzicale unde putem să mergem cu Tudor. Lui îi place foarte mult să asculte melodii la chitară, vioară, pian, tobe şi pentru că sunt puţine concerte la care putem să mergem cu copilul, evenimentele gen festival mi se par cele mai potrivite. În primul rând pentru că de obicei sunt în aer liber şi putem să venim şi să plecăm oricând vrem şi în al doilea rând pentru că multe din ele sunt gratuite. Astfel nu risc să cumpăr bilete degeaba, în caz că copilul nu are stare de concerte sau are chef să plecăm devreme.

Cu ocazia asta am strâns mai jos o listă de evenimente muzicale, dar am inclus şi două târguri care se anunţă a fi interesante:


Concert de Orgă în cadrul Festivalului Johann Strauss, ediția a XV-a |28 August 2016 | Catedrala Sf. Iosif, București

Concert de orgă, la Catedrala Sf. Iosif, din București, în cadrul Festivalului Johann Strauss, ediția a XV-a, susținut de Erich Türk. Solistă: Patricia Seymour. În program, lucrări de J.S. Bach, M. Reger, H.P. Türk, G. Bohm, C. Gounod, O. Hammerstein și R. Rodgers, J. Alain, R. de Smet și F. Walsh. Intrarea liberă. Am căutat să aflu mai multe detalii despre Festivalul Johann Strauss, din păcate nu prea am găsit mare lucru. Daca știți voi ceva de el, dați de știre!

Detalii aici: https://www.facebook.com/events/1752941444961487/

Bucharest Green Sounds Festival | 26-28 August, 2016 | Intrarea Charles De Gaulle, Parc Herăstrău

Un festival care oferă o experiență completă prin concertele unor trupe locale și internaționale de renume, zone dedicate gastronomiei internaționale, activităților interactive și relaxării, devenind astfel, atât un spațiu cu acces liber la muzică, cât și un prilej de distracție în aer liber. Intrare liberă.

Detalii aici: https://www.facebook.com/events/243891975972137/

photo-1460667262436-cf19894f4774

Bucharest Jazz Festival #5 | 19-25 Septembrie, 2016 | Piața George Enescu, Bucuresti

5 seri de concerte live, desfășurate în Piața George Enescu, în cadrul cărora vor urca pe scenă legende ale jazzului românesc și internațional – cântăreața de soul Lisa Simone, fiica celebrei Nina Simone, trupa unuia dintre cei mai erudiți și viscerali pianiști, The Kenny Werner Trio, neconvenționalul percuționist indian, Trilok Gurtu, în formula Trilok Gurtu Quartet, Mino Cinelu, Theodosii Spassov, pentru prima dată ca duo – precum și artiști aflați la debut. Intrare liberă.

Abia aștept acest festival!

Detalii aici: https://www.facebook.com/events/1713042628978819/

Si cele două targuri, care includ și ceva muzică în programul lor:

Grădina Călătoare by Grădina cu Artiști | 27-28 August | Parc Grădina Icoanei, Bucuresti

Sfârșitul lunii august și Grădina cu Artiști ne aduc un adevărat city break în mijlocul Bucureștiului. Așa că dorul de călătorie ne va purta prin țări precum India, Coreea și Turcia reprezentate de asociațiile Asociatia de prietenie Romano-Turca, Sarang Hangug – 사랑 한국 și Namaste India.

Vanzare produse handmade, Ateliere, Zona de Lounge, Spectacol cu program de percuție pe ritmuri exotice, jam session și muzica străzii. Intrare liberă.

Program aici.

IMG_0115

Piua – Târg pentru copii și părinți liberi | 24-25 Septembrie, 2016 | Impact Hub Bucharest

Un weekend întreg de fun, food, shopping alternativ, pentru copii și părinți liberi.

Iți facem cunostință cu cele mai deștepte branduri romanești pentru copii, pe muzică bună, cu fancy coffee + 50 de branduri super-creative care înțeleg și respectă inteligența copiilor la fiecare vârstă. Intrare liberă.

Detalii aici: https://www.facebook.com/events/266183670419450/

Surse foto: 1. http://www.unsplash.com, 2. personală

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s