Dima Dmitriev – pictura pe intelesul tuturor

Am cunostinte minime (care tind spre zero, daca m-as compara cu alte persoane din anturajul meu) cand vine vorba de pictura, istoria picturii, stiluri si curente in pictura si de cele mai multe ori, trebuie sa stau sa chibzuiesc mult timp asupra unui tablou ca sa il inteleg si sa-mi dau seama daca imi place sau nu. Chiar daca e vorba despre o pictura arhi-cunoscuta si arhi-renumita. Sau mai ales in cazul acestora.

Picturile de mai jos insa au fost dragoste la prima vedere. M-au cucerit imediat si tot atunci am inceput sa visez ce frumos ar fi sa am o lucrare originala acasa. Pe peretele meu in dungi orizontale, din dormitor. 🙂 E prima oara cand imi doresc o pictura in original si e prima oara cand mi-a fost foarte greu sa selectez doar cateva imagini.

Dima Dmitriev este autorul acestor lucrari atat de frumoase si atat de simple si pe intelesul tuturor, un pictor care s-a nascut in Rusia, dar e stabilit in Cehia. Mai multe detalii sunt aici: http://www.dimadmitriev.com/

Tot pe acest site puteti vedea mai multe lucrari de-ale lui (nu cred ca-s toate, pe google apar rezultate noi, care nu se regasesc pe site).

Intrati si lasati-va coplesiti de lucrurile simple!

dima-dmitriev-1367117346_orgDima-Dmitriev-4615785c6b4e9f133489209cd086ba5b56629977_two-paths-1000101125094_1369062430_0_d9811_8d085bae_XLDima-Dmitriev-russian-artistDima-Dmitriev-paintings-saleSmoothWater_medium originalSi pentru ca mereu ma intereseaza omul din spatele artei, iata-l si pe artist –  Dima Dmitriev:

Me

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s