B-FIT in the STREET 2012 – ziua 1

Trei spectacole pe care le-am văzut azi în cadrul B-FIT in the Street și pe care le recomand în ordinea în care urmează :

ENTRE Terre et Ciel (Franța) – Neige de feu – un spectacol super care fascinează prin foc, îndemânare și muzică live. Câteva detalii conform pliantului primit de la organizatori: Spectacolul descrie o femeie flacără extrem de frumoasă, precum toate femeile Estului. Preotesă tribală, scânteie de sex feminin, dansul ei este o îngemănare de foc și ritmuri amețitoare.

AROMATIC COMPANY (Elveția) –  19 Reasons – un spectacol mai lejer, dar foarte drăguț, cu o fată cu o bilă roșie care devine magică în mâinile ei și un băiat care cântă la saxofon. Din pliant: Saxofonistul Caleb Trott împreună cu acrobata Jeanine Ebnother explorează relația dintre formă și sunet printr-o colaborare unică ce provoacă gravitația și neconvenționalul.

SENZA TEMPO (Spania) –  A+, Cossas que nunca te conte – un spectacol puternic, pasional, aș zice erotic pe alocuri, cu multe elemente de dans și cu efecte video interesante. Din pliant: Un portret al nomadismului urban al secolului XXI transpus într-un spectacol ce combină teatrul cu elemente de dans, circ și efecte video. 

Anunțuri

Un gând despre &8222;B-FIT in the STREET 2012 – ziua 1&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s